• Fie ca anul ce vine sa va aduca multa veselie si sanatate. Casa sa va fie imbelsugata, dragostea sa va lumineze toate clipele vietii, sa aveti un munte de noroc si tot ce doriti sa impliniti. Sa va bucurati de familie si de cei dragi!
 • Sa primim Sarbatorile cu pace si caldura in suflet. Plini de speranta si de incredere, calauziti de dragoste, sa mergem pe drumul vietii presarat cu flori si stelute norocoase, iar anii care vin sa fie cel putin la fel de fericiti ca cei de pana acum!
 • Lumina sfanta din noaptea de Craciun sa va vegheze casa si sa va umple sufletul de bucurie si liniste. Sa va dea Dumnezeu puterea sa va indepliniti toate visele, realizari depline, sanatate si prosperitate. Sarbatori fericite si La multi ani!
 • Nasterea Domnului si Anul Nou sa aduca in viata ta pace, multa sanatate si toata dragostea pe care ti-o doresti. Lasa magia colindelor sa-ti picure in suflet armonie, intelegere si feeria Sfintelor Sarbatori. Primeste, alaturi de dragostea mea, cele mai bune ganduri si un „La multi ani!” din tot sufletul meu.
 • Spiritul Sfintelor Sarbatori de Craciun sa iti calauzeasca pasii in anul ce vine. Viata sa-ti devina poteca neteda, presarata cu flori si stele si sa pasesti pe ea cu credinta ca nimic nu va putea umbri vreodata dragostea mea pentru tine. Sa-ti dea Domnul fericire, sanatate si numai bucurii.
 • La multi ani! cu fericire, sanatate si voie buna. Va rog sa primiti cele mai frumoase ginduri si cele mai calde urari de belsug si implinirea tuturor dorintelor. Va urez casa plina de bucate, noroc si prosperitate. La multi ani!
 • Sarbatoarea Nasterii Domnului sa-ti aduca lumina in suflet, multa incredere si speranta.Anul ce va veni sa te ajute sa descoperi minunea dragostei impartasite. Iti doresc clipe de neuitat alaturi de cei dragi si multe realizari!
 • In Noaptea cea de Taina sufletul sa-ti vibreze de bucurie, norocul sa te urmeze pretutindeni, iar iubirea sa-ti astearna in cale covor de flori si stelute argintii. Cei dragi sa te inconjoare cu caldura si duiosie, iar tu sa ai puterea sa-ti indeplinesti toate visele.
 • Deschide-ti portile inimii catre marea taina a Noptii de Craciun. Acum cind Anul sta sa se inoiasca, cand colindul isi porneste drumul prin troienele de nea si il asteptam pe Mos Craciun, iti urez multa sanatate, belsug, fericire si bucurii fara margini.
 • Anul ce vine sa fie pentru tine o punte spre un viitor mai bun si mai luminos. Magia Sarbatorilor sa-ti daruiasca sanatate, pace si bunastare pentru tine si cei dragi. Sa ai parte numai de voie buna si ganduri senine.
 • In pragul sarbatorilor crestine, cand colindul isi porneste drumul sau de belsug si veselie, cand lumina ne patrunde in suflet pentru clipa cea de taina, va uram fericire si sanatate, multe bucurii si impliniri, ganduri bune si armonie deplina. La multi ani!
 • Cand magii ne aduc Clipa cea de Taina, dupa datina strabuna sa pornim colindele la lumina calda a lumanarilor aprinse in bradut. Iti doresc atatea clipe fericite cati fulgi de nea intr-o iarna ca-n basme, un Nou An fericit, cu pace in suflet si cu multa dragoste, prosperitate si numai sanatate.
Reclame